South Carolina

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din South Carolina

Proprietate de vânzare în Carolina de Sud

Carolina de Sud este formată din 46 de județe. Conferă la nord cu Carolina de Nord, sud și vest cu Georgia, în timp ce în est este spălată de Oceanul Atlantic.

Carolina de Sud este un stat sud-est de Statele Unite, cunoscut pentru plajele sale subtropicale și insulele mlaștină. Charleston, pe coastă, este un oraș istoric cu case în culori pastelate, plantații tipice sudice și Fort Sumter, unde au fost trase primele lovituri ale războiului civil. La nord se află Grand Strand, promenada de 60 de mile, renumită pentru cursurile sale de golf și stațiunea de pe litoralul Myrtle Beach.

Vă interesează să vă vindeți în curând casa sau să cumpărați o proprietate de vânzare în Carolina de Sud? Dacă da, probabil că speră să vinzi când piața are dreptate. Unii oameni sunt atât de intenționați să vândă la momentul potrivit că se opun în mod intenționat până când piața se va întoarce la ei. Cu toate acestea, nu toată lumea are luxul de a aștepta să-și vândă casa. Din cauza circumstanțelor lor, trebuie să vândă cât mai curând posibil. Indiferent de situația dvs., este încă important să cunoașteți piața imobiliară din Carolina de Sud. Piața de locuințe din Carolina de Sud are dreptate, deoarece este un moment minunat de a vinde. Din fericire pentru vânzători, piața este pe partea lor în acest an.

De fapt, a fost în ultimele 12 luni și se așteaptă să fie în continuare în următoarele 12 luni. Anul trecut, piața imobiliară din Carolina de Sud a crescut cu peste 6%. În anul următor, este de așteptat să continue să crească cu aproape 5% mai mult. Prețurile sunt încă destul de rezonabile pentru a atrage noi cumpărători pentru a face achiziții de bunuri de vânzare în Carolina de Sud în 2018.

Prețurile din Carolina de Sud ajung la mai puțin de 100.000 de dolari. Acest lucru este interesant atât pentru locuitorii de astăzi din Carolina de Sud, cât și pentru oamenii din Statele Unite care încearcă să se mute într-o zonă mai ieftină a țării. Aceasta înseamnă că, dacă vă puneți casa spre vânzare în acest an, veți avea o șansă mai mare nu numai să o vindeți, ci să o vindeți la un preț avantajos. Dacă sunteți gata să vă vindeți casa, s-ar putea să vă întrebați dacă există ceva ce puteți face pentru a vă asigura că profitați din plin de ea.

Și pentru că piața imobiliară a statului arată bine pentru restul anului 2018, înseamnă că aveți posibilitatea de a obține prețul pe care îl doriți pentru casa dvs.

Columbia, capitala, este un oraș de dimensiuni medii mai mari din statul Carolina de Sud. Cu o populație de 134.309 de persoane și 80 de cartiere constitutive, Columbia este cea mai mare comunitate din Carolina de Sud. Columbia este un oraș militar.

Interesant este că Columbia are mai mulți oameni care locuiesc aici, care lucrează în computere și matematică decât 95% din locurile din Statele Unite.

Combinând parcelele orașului și sensibilitatea orașului universitar, Columbia are într-adevăr un amestec frumos de caracteristici. Deși nu este un oraș imens, Columbia este suficient de mare pentru a oferi o afacere bună, oportunități și facilități locuitorilor săi și mii de studenți care cad în fiecare toamnă. Deci, este locul potrivit pentru căutarea unei proprietăți de vânzare în Carolina de Sud.

Nivelul educațional al Columbiei este printre cele mai înalte din țară. Venitul pe cap de locuitor din Columbia în 2010 a fost de 25,990 USD, ceea ce reprezintă un venit mediu înalt comparativ cu Carolina de Sud și cu națiunea. Acest lucru echivalează cu un venit anual de 103.960 dolari pentru o familie de patru persoane. Columbia este un oraș extrem de variat din punct de vedere etnic. Persoanele care se numește Columbia acasă se descriu ca aparținând unei multitudini de grupări etnice și rasiale. Cel mai mare număr de locuitori din Columbia

raportul fiind alb, urmat de negru sau afro-american. Printre strămoșii importanți ai oamenilor din Columbia se numără engleza, irlanda, scoțiana și italiana.

Charleston este un alt oraș interesant în care proprietatea de vânătoare de vânzare în Carolina de Sud.

În cazul în care nu ați auzit de acest lucru, piața imobiliară din Charleston sa aprins în ultimii ani. Au existat mai mulți cumpărători decât vânzătorii, prețurile locuințelor au crescut rapid și în prezent nu există niciun semn care se va schimba, chiar și cu creșterea ratelor dobânzilor.

În februarie 2018 au fost disponibile 2111 proprietăți de vânzare în zona județeană. Acest lucru depinde de 2.040 de înregistrări în februarie 2017 și 1.972 în februarie 2016. Ar putea fi faptul că vânzătorii sunt gata să se conecteze cu un grup de cumpărători dornici.

În luna februarie a acestui an, casele au luat în medie 61 de zile pentru a obține o ofertă acceptată, față de 69 de zile în 2017 și 71 de zile în 2016.

Prețul mediu de vânzare pentru casele din zona de județ în februarie 2018 era de 257.500 de dolari. Acest lucru a crescut cu 7% din februarie 2017. În luna februarie 2017, prețul mediu al locuințelor a fost de 240 750 dolari, cu un câștig de 1,8% față de 2016.

Indiferent de aceasta, piața imobiliară din Charleston în 2018 va rămâne competitivă.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 17966

DE VÂNZARE Casă rustică, South Carolina, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

315,665.64RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

120.77 m²
Aceasta este o casa mare de pornire, de întreţinere reduse şi confortabil. Ea are multe caracteristici noi, care includ: electrică, instalaţii sanitar...
UNAVAILABLE
Cod. 6013

DE VÂNZARE Casă rustică, South Carolina, Columbia, Columbia, Columbia

1,624,749.60RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

120 m²
Casă de vânzare bună
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB